ثبت نام

88904002 - 021

۵۴ واقعیت جذاب دیوار چین برای کودکان

دیوار چین

یکی از با شکوه ترین و بزرگ ترین دست سازه های بشر، دیوار چین است. بیش از ۲۰۰۰ سال از ساخت این دیوار می گذرد اما هنوز هم باپرجاست. دیوار چین با طولی بیش از ۱۶ کیلومتر را برای اهداف نظامی ساخته بودند. ما در این مقاله می خواهیم چند واقعیت جذاب و جالب دیوار چین برای کودکان را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

یکی از با شکوه ترین و بزرگ ترین دست سازه های بشر، دیوار چین است. بیش از 2000 سال از ساخت این دیوار می گذرد اما هنوز هم باپرجاست. دیوار چین با طولی بیش از 16 کیلومتر را برای اهداف نظامی ساخته بودند. ما در این مقاله می خواهیم چند واقعیت جذاب و جالب دیوار چین برای کودکان را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

 در این مقاله می خواهیم چند واقعیت جذاب و جالب دیوار چین برای کودکان را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

۱- طول دقیق دیوار چین

طول کل این دیوار، ۲۱۱۹۶ کیلومتر یا ۱۳۱ مایل یا ۸۳۴۵۱۴۵۶۰ اینچ است.

۲- ارتفاع دیوارچین

میانگین ارتفاع دیوار چین ۶ تا ۷ متر است.

۳- بلندترین نقطه دیوار چین

بلندترین قسمت دیوار چین، حدود ۱۴ متر ارتفاع دارد.

۴- عرض دیوار چین

میانگین عرض دیوار چین ۴ تا ۵ متر است.

۵- زمان ساخت دیوار چین

برخی ها می گویند که ساخت این دیوار، ۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح شروع شده است و بعد از آن سلسله های متفاوت این دیوار را گسترش دادند. به صورت کلی، عمر این دیوار، ۲۳۰۰ سال است.

۶- علت ساخت دیوار چین

دیوار چین را به خاطر اهداف نظامی ساختند. این دیوار، غیر قابل نفوذ بود و اجازه نمی داد که مهاجمان به چین وارد شوند. این دیوار، یک دیوار واحد نیست و مجموعه ای از دیوارهای از هم گسیخته و جدا به شمار می رود که توسط حاکمان مختلف در زمان های مختلف ساخته شده است.

تاریخ گواه می دهد که با شکوه ترین قسمت دیوار چین در زمان حکومت سلسله مینگ ساخته شده است. دیواری که در دوران این سلسله ساخته شده است به شکل قابل توجهی بدون تغییر باقی مانده و بیشتر گردشگران نیز تمایل دارند تا از این قسمت بازدید کنند.

۷- مدت زمان ساخت دیوار چین

همانطوری که اشاره کردیم، سلسله های مختلف دست به کار شده و دیوار چین را ساختند تا به شکل امروزی اش درآمد و این ساخت و ساز نیز حدود ۲۰۰۰ سال به طول انجامید.

۸-تعداد کارگران به کار گرفته شده برای ساخت دیوار چین

در طی ۲۰۰۰ سالی که ساخت این دیوار طول کشید، حدود یک میلیون کارگر کمک کردند تا این دیوار ساخته شود.

۹-بنیان گذار دیوار چین

امپراطور شین از سلسله شین شی هوانگ، کسی بود که برای ساخت دیوار چین بیشترین تلاش را کرد. او این دیوار را برای محافظت از محدوده پادشادهی اش در مقابل مهاجمان کوچ نشین شمالی ساخت. با این حال، برخی ها اعتقاد دارند که ساخت این دیوارها ممکن است قدیمی تر از سلسله شین باشد و برخی حاکمانی که هیچ نام و نشانی از آنها در تاریخ ثبت نشده است برای اولین بار تصمیم به ساخت این دیوار گرفته اند. احتمالا، شین اولین کسی بوده است که دیوار را به یک دیوار متحد و یکپارچه تبدیل کرده است.

۱۰- تعداد حاکمان سازنده دیوار چین

سلسله های شین، هان، وی، چی، سوئی، لیائو، جین و مینگ از جمله سلسله هایی بودند که فعالیت خوبی برای ساخت دیوار چین انجام دادند. اما حاکمان سلسله مینگ، بیشترین مشارکت را برای ساخت این دیوار داشتند.

۱۱-نقطه آغازی و انتهایی دیوار چین

دیوار چین از گذرگاه Jiayuguan در غرب شروع شده و در گذرگاه شانگهای تمام می شود. این قسمت های ابتدایی و انتهایی دیوار چین توسط سلسله مینگ ساخته شده است.

۱۲- زمان تمام شدن ساخت دیوار چین

وقتی که سلسله مینگ در سال ۱۶۴۴ سقوط کرد ساخت این دیوار نیز تمام شد.

۱۳- تعداد پله های دیوار چین

برای این دیوار نمی توان یک عدد مشخص به عنوان تعداد پله ها بیان کرد، اما در قسمتی که به آن به Stairway to heaven گفته می شود، حدود ۷۰۰ پله وجود دارد. اگر بخواهیم همه پله های موجود در دیوار را بشماریم، ممکن است به هزاران و یا حتی ۱۰ هزار عدد پله نیز برسیم. قسمتی از دیوار چین که بازسازی شده، عمدتا صاف و بدون پله است.

۱۴-تماشای دیوار چین از فضا

برخی ها فکر می کنند که دیوار چین را می توان از فضا و یا حتی کره ماه تماشا کرد و برخی فضانوردان نیز مدعی هستند که این دیوار از ارتفاع ۱۶۰-۳۲۰ کیلومتری قابل مشاهده است. واقعیت این است که تعداد زیادی از افرادی که به فضا سفر کرده اند نتوانسته این دیوار را با چشم غیر مسلح تماشا کنند. ماهواره هایی که در مدارهای پایین قرار گرفته و یا کسانی که با دوربین های حساس به این دیوار نگاه کرده اند توانسته اند تصاویر خوبی از این دیوار ثبت کنند.

54 واقعیت جذاب دیوار چین برای کودکان یکی از با شکوه ترین و بزرگ ترین دست سازه های بشر، دیوار چین است. بیش از 2000 سال از ساخت این دیوار می گذرد اما هنوز هم باپرجاست. دیوار چین با طولی بیش از 16 کیلومتر را برای اهداف نظامی ساخته بودند. ما در این مقاله می خواهیم چند واقعیت جذاب و جالب دیوار چین برای کودکان را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

در ادامه می خواهیم چند حقیقت شگفت انگیز در مورد دیوار چین در اختیار شما قرار دهیم.

۱۵- نام چینی دیوار چین، Changcheng است. این کلمه در زبان چینی به معنای دیوار بلند است.

۱۶- گفته می شود که یک سوم از این دیوار در حال خراب شدن است و تنها مقدار کمی از آن باقیمانده است.

۱۷- حدود ۲۲ درصد از دیوار مینگ ناپدید شده است. احتمالا سنگ های این قسمت توسط مردمی که سنگ ها را می دزدیدند تا با کمک آن خانه های شان را بسازند، ناپدید شده است.

۱۸ در سال ۱۹۸۷، سازمان یونسکو این دیوار را به عنوان یک میراث جهانی اعلام کرد و آن را به رسمیت شناخت.

۱۹ -برای قسمت های بزرگ دیوار چین از هیچ سیمانی برای چسباندن سنگ و آجری استفاده نشده است. در آن زمان، کارگران از آرد برنج یک خمیر می ساختند و به جای سیمان استفاده می کردند. کارگران، خمیر برنج را که یک مخلوط چسبناک بود پخش می کردند و به کمک آن آجرها و سنگ ها را به هم می چسباندند.

۲۰- هر ساله حدود ۱۰ میلیون توریست و بومی از این دیوار دیدن می کنند.

۲۱- در برخی از نقاط دیوار چین، برج هایی برای نگهبانی به چشم می خورد که در گذشته، نگهبان ها در آن قرار می گرفتند تا دید خوبی نسبت به اطراف داشته باشند. در زمان های درگیری با دشمنان، کسانی که در این برج ها قرار می گرفتند خیلی خوب می توانستند به دشمن تیر اندازی کنند.

۲۲-سلسله مینگ، بیش از ۱۰۰۰ برج دیده بانی در سراسر این دیوار ساخت تا نگهبان ها بتوانند به خوبی حرکت های دشمن را رصد کنند.

۲۳-در زمان سلسله مینگ، زندانی های جنایتکار را به محل ساخت این دیوار می فرستادند تا در ساخت آن کمک کنند.

۲۴-قسمت Badaling، پر بازدیدترین قسمت دیوار چین به شمار می رود. این قسمت یک کیلومتر بالاتر از سطح دریا نیز قرار گرفته است و مرتفع ترین قسمت دیوار به شمار می رود.

۲۵-بخش Badaling، اولین قسمتی است که برای بازدید گردشگران باز شد. این قسمت از دیوار از جمله قسمت هایی است که خیلی خوب از آن محافظت شده و کمترین آسیب را دیده است.

۲۶-در قرن ۲۰، زمانی که علاقه توریست ها به بازدید از دیوار چین افزایش پیدا کرد علاقه و توجه ملی به این دیوار نیز بیشتر شد.

۲۷-قدیمی ترین قسمت این دیوار در ایالت چی کشور چین قرار دارد. گفته می شود که ساخت این قسمت حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ سال قبل از میلاد صورت گرفته است.

۲۸-هدف اصلی از ساخت این دیوار، حفاظت از کشور در مقابل قبیله های چادر نشینی بود که از شمال آسیا و از طریق گذرگاه ها آمده بودند. بعدها این دیوار به یک سد محافظتی خوب در مقابل حمله مغول ها تبدیل شد. مغول ها در آن زمان یک حمله و تهدید جدی برای پادشاهان چینی به شمار می رفتند.

۲۹- این دیوار در ۱۵منطقه از کشور چین گسترده شده است.

۳۰-در شب، دیوار چین را روشن می کنند؛ البته این کار برای قسمت هایی انجام می شود که توریست ها بیشترین رفت و آمد را در آنجا دارند.

۳۱-افسانه ای در مورد دیوار چین هست که می گوید یکی از کارگران در زمان ساخت این دیوار می میرد و سپس، زن این مرد آنقدر در کنار دیوار گریه می کند که دیوار، خراب شده و استخوان های جسد همسرش ظاهر می شود.

۳۲-بخش هایی از این دیوار در معرض پوسیده شدن قرار دارد. به همین علت برخی ها پیش بینی می کنند که تا چند سال آینده قسمت هایی از دیوار چین ممکن است ناپدید شود.

۳۳-امروزه، برداشتن سنگ و آجر از این دیوار ممنوع اعلام شده است.

تحقیق درباره دیوار چین

۳۴-قسمت جیانکو یکی از پر شیب ترین قسمت های دیوار چین به شمار می رود. از آنجایی که گیاهان وحشی در این قسمت زیاد هستند، یکی از خطرناک ترین بخش های دیوار نیز هست. با این حال به دلیل هیجان زیادی که رفتن به این منطقه با خود به همراه دارد، برخی کوهنوران و افرادی که به ماجراجویی علاقه دارند از این قسمت بازدید می کنند.

۳۵-دومین جنگ بین چین و ژاپن در نزدیکی این دیوار صورت گرفت و هنوز هم می توان در بخش هایی از دیوار جای گلوله ها را دید.

۳۶-طول دیواری که سلسله مینگ آن را ساخت، ۸۸۵۱ کیلومتر است.

۳۷-بیش از ۳۰۰ نفر از سران کشورهای مختلف از این دیوار بازدید کرده اند. در سال ۱۹۷۲ نیکسون رئیس جمهور آمریکا از این دیوار بازدید به عمل آورد و همین باعث شد که آمریکایی ها نیز علاقه زیادی برای تماشای دیوار چین و قدم زدن روی آن از خود نشان دهند.

۳۸-در قسمت هایی از دیوار، سوراخ هایی برای دیده بانی و تیراندازی وجود داشته و کمانداران از این سوراخ ها به دشمنان شلیک می کردند.

۳۹- بخش های خاصی از این دیوار عریض تر بود که برای اسب سواری سربازان بسیار مناسب بود. در برخی جاها از این دیوار، ۴ اسب می توانستند در کنار هم بایستند.

۴۰- گفته می شود چندین کارگر در حین ساخت این دیوار جان خود را از دست داده اند و به همین علت، به این دیوار، طولانی ترین گورستان جهان لقب داده اند.

۴۱- تا سال ۲۰۰۶ هیچ قانون سخت گیرانه ای برای محافظت کردن از این دیوار وجود نداشت.

۴۲-. بخش هایی از این دیوار از چین تا کره شمالی امتداد پیدا کرده است. مورخان این گونه اعتقاد دارند که این دیوار را در دوران باستان تا کره شمالی امتداد داده اند.

۴۳-قسمت هایی از این دیوار هنوز به صورت ناشناخته باقی مانده است.

۴۴- با آنکه سلسله مینگ تلاش زیادی برای احداث و گسترش این دیوار کرد اما این دیوار هیچ کاری برای دفاع از این سلسله انجام نداد. سلسله مانچو از این دیوار عبور کردند، در اواسط قرن ۱۷ پکن را فتح و به این شکل باعث شدند که این سلسله سقوط کند و برای همیشه از بین برود.

۴۵ – این دیوار یکی از عجائب هفتگانه دنیا به شمار می رود.

۴۶- نبردهای متفاوت و مختلفی بین چین و کشورهای مختلف در این دیوار شکل گفت.

۴۷-دیوار چین، بزرگ ترین سازه ای است که توسط بشر ساخته شده است. به همین علت است که یونسکو آن را به عنوان یکی از عجائب هفتگانه دنیا اعلام کرده است.

۴۸- در ساخت این دیوار از مصالحی همچون، آجر، چوب، خاک و سنگ استفاده می کرده اند.

۴۹-گرچه تعداد آجرهای به کار برده شده در ساخت این دیوار هنوز به صورت مشخص اعلام نشده است اما برخی ها می گویند که حدود ۳۸۷۳۰۰۰۰۰۰ قطعه آجر در این دیوار به کار برده شده است.

اطلاعات جالب درباره دیوار چین برای کودکان

۵۰- این دیوار یک دیوار توخالی نیست.

۵۱-چنگیز خان، تنها کسی بود که توانست با ارتش خود چندین نقطه از دیوار چین را خراب کند.

۵۲-دیوار چین در سال ۱۹۵۷ بازسازی اش شروع شد.

۵۳-از زمانی که سلسله مینگ نابود شد هیچ اقدامی برای اهداف نظامی روی این دیوار انجام نشد.

۵۴-این دیوار از۹ استان هبئی، مغولستان داخلی، نینگ شیا، پکن، شانشی، لیائونینگ، تیانچین، شا آنشی و گانسو می گذرد.

کلام آخر

دیوار چین همیشه یک موضوع هیجان انگیز، جذاب و تماشایی برای توریست ها بوده است. این جذابیت، هم به دلیل طولانی بودن آن و هم به دلیل تاریخی بودن آن اتفاق افتاده است. گرچه در ابتدا به منظور دفاع از کشور چین این دیوار را ساختند اما بعدها با توجه به عظمت و شکوهی که از این دیوار مشاهده شد، یونسکو آن را به عنوان یک میراث جهانی اعلام کرد. با نگاهی به این دیوار می توان گذشته و تاریخ غنی بشر را مشاهده کرد. بچه ها و کودکان با داشتن اطلاعات در مورد این جاذبه ها متوجه خواهند شد که بشر در طی تاریخ چه دستاوردهای عجیبی از خود به یادگار گذاشته است.

علی احیائی

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

رادیو مدرسانه

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه ما هستیم

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که معتقدند دانش آموز به جای حفظ کردن مطالب درسی باید آن را بفهمد و یاد بگیرد بهتر است بدانید که ما مدرسانه را بر روی همین اصل بنا کرده ایم و حتی افرادی را در این مجموعه استخدام می کنیم که به آموزش مفهومی باور دارند.

خدمات مشتریان

دریاره مدرسانه

با مدرسانه درتماس باشید

تمامی حقوق برای وبسایت مدرسانه سایت تخصصی و آموزش مفهومی ریاضی محفوظ است.