ثبت نام

88904002 - 021

۱۰ ویژگی افراد بازنده

بسیاری از افراد هستند که هیچ تلاشی برای برنده شدن در برنامه ریزی های خود ندارند. هیچ فرقی نمی کند یک دانش آموز باشید ، یک داوطلب کنکور و یا شخصی که قصد دارد کار جدید خود را راه اندازی کند. در هر صورت اگر نمی توانید به اهداف خود برسید و همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، ممکن است شما بازنده باشید. شاید جالب باشد بدانید که افراد بازنده ویژگی های مشترکی دارند. در این مقاله به ده ویژگی افراد بازنده اشاره می کنیم.

ویژگی معمول افراد بازنده چیست

سوال اینجا است که آیا می توان برای افراد بازنده ویژگی های مشترک در نظر گرفت؟ بسیاری از ما معتقدیم که بازنده کسی است که در کار یا تحصیل خود با شکست مواجه می شود. پول نقد، شغل یا خانواده و یا حتی ارتباطات مناسب اجتماعی ندارد. باید بگوییم صرف نظر از موقعیت اجتماعی یک فرد، اگر فردی نتواند در هدف یا خواسته ای که برای آن برنامه ریزی می کند موفق باشد ، یک بازنده است. در ادامه به برخی از ویژگی های افراد بازنده اشاره می کنیم که در افراد مختلف یکسان است.

  1. بسیاری از افراد هستند که هیچ تلاشی برای برنده شدن در برنامه ریزی های خود ندارند. هیچ فرقی نمی کند یک دانش آموز باشید ، یک داوطلب کنکور و یا شخصی که قصد دارد کار جدید خود را راه اندازی کند. در هر صورت اگر نمی توانید به اهداف خود برسید و همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، ممکن است شما بازنده باشید. شاید جالب باشد بدانید که افراد بازنده ویژگی های مشترکی دارند. در این مقاله به ده ویژگی افراد بازنده اشاره می کنیم. زندگی در گذشته

افراد بازنده معمولا در گذشته زندگی می کنند. آنها همیشه به دنبال “ای کاش”، ” اما ” و “اگر” هایی هستند که می توانست موقعیت انها را تغییر دهد. ما می دانیم که گذشته و امکان تغییر آن وجود ندارد اما این ها دقیقا جملاتی هستند که بازندگان آنها را مدام تکرار می کنند تا اشتباهات خود را در نرسیدن به اهدافشان توجیه کنند.

به طور مثال یک داوطلب کنکور علیرغم همه برنامه ریزی هایی که دارد تمام تلاش خود را صرف درس خواندن، مطالعه و تست زنی نمی کند. چنین شخصی در صورت عدم قبولی در رشته مورد علاقه اش، همواره در اما و اگرها زندگی می کند که اگر به برنامه پایبند بود می توانست موفق تر باشد. اگر رتبه اش کمی بهتر بود رشته بهتری قبول می شد و … .

  1. شایعات و تهمت های بی مورد

معمولا افراد بازنده تلاش می کنند تا با شایعات و حرف های بیهوده بازندگی خود را توجیه کنند. به طور مثال دانش آموزانی که از وضعیت درسی خوبی برخوردار نیستند مدام عملکرد معلم، شکل امتحانات، درس خواندن سایر همکلاسی ها و … را مورد انتقاد قرار داده و یا شایعاتی از جمله سخت بودن سوالات امتحانی، لج کردن معلم با آنها و کسر نمره و … را مطرح می کنند. چنین افرادی عموما به جای پذیرش خطا و کم کاری خود سعی می کنند عدم موفقیت خود را توجیه کنند.

  1. عدم ثبات و استحکام

ثبات در رفتار و عمل به این معنا است که ارزش ها و طرز فکر شما با آنچه می گویید و عمل می کنید یکسان باشد. یک فرد بازنده معمولا استحکام و ثبات رفتار و عمل ندارد و همواره در تلاش است که با صحبت های خود دیگران را تحت تأثیر قرار دهد. این فرد خوب صحبت می کند اما در عمل و رفتار وجه دیگری از خود را به نمایش می گذارد.

  1. بدبینی مزمن

اگرچه ممکن است همه ما گاهی اوقات کمی بدبینی داشته باشیم و این مسئله کاملا طبیعی و لازم است، اما افراد بازنده از یک تاریک بینی و بدبینی مزمن رنج می برند. آنها عادت کرده اند که همیشه نیمه خالی لیوان را ببینند. این بدبینی باعث می شود که به دیگران اعتماد نکنند و همواره از آنها فراری باشند. به طور مثال دانش آموزی که در یادگیری ریاضی ضعیف است، همواره فکر می کند که هیچ استعدادی برای یادگیری ندارد و دست از تلاش بر می دارد. چنین شخصی معمولا به کلاس های جبرانی یا کلاس های خصوصی اعتقادی ندارد و فکر می کند که چنین کلاس هایی تنها هدر دادن پول است و برای او فایده ای نخواهد داشت.

  1. 10 ویژگی افراد بازنده بسیاری از افراد هستند که هیچ تلاشی برای برنده شدن در برنامه ریزی های خود ندارند. هیچ فرقی نمی کند یک دانش آموز باشید ، یک داوطلب کنکور و یا شخصی که قصد دارد کار جدید خود را راه اندازی کند. در هر صورت اگر نمی توانید به اهداف خود برسید و همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، ممکن است شما بازنده باشید. شاید جالب باشد بدانید که افراد بازنده ویژگی های مشترکی دارند. در این مقاله به ده ویژگی افراد بازنده اشاره می کنیم. بازنده ها هیچ اقدامی نمی کنند

افراد بازنده معمولا افرادی هستند که به جای اقدام کردن فقط حرف می زنند. آنها برای رسیدن به برنامه یا هدفی که دارند هیچ  اقدامی نمی کنند و هیچ تعهدی برای رسیدن به اهدافشان در خود ایجاد نمی کنند. آنها از ترس بازنده بودن همیشه در حال توجیه هستند و هیچ اقدام موثری انجام نمی دهند. به طور مثال یک دانش آموز با خود عهد می کند که در امتحانات نهایی موفق باشد. او برای انجام برنامه ریزی اش امروز و فردا می کند. علیرغم رویاهایی که در سر خود دارد هیچ اقدامی نمی کند و در نهایت نمی تواند به آنچه تعهد کرده عمل کند.

  1. زود خسته می شوند

همه می دانیم که رسیدن به اهداف و رویاها نیازمند تلاش بسیاری است. در مسیر اهداف موانع و مشکلاتی وجود دارد که انگیزه رسیدن به این اهداف محرک اصلی حرکت در مسیر موفقیت و پشت سر گذاشتن این مشکلات است. اما افرادی که بازنده هستند معمولا با کوچکترین سختی خسته می شوند و دست از تلاش بر می دارند. آنها خیلی زود جا  می زنند و همه چیز را نیمه کاره رها می کنند.

  1. بی مسئولیت هستند

افراد بازنده از پذیرش مسئولیت سر باز می زنند. آنها سعی می کنند هرگز از حاشیه امن خود بیرون نروند. هرکاری که باعث شود آنها متحمل سختی شوند را نمی پذیرند. به طور مثال دانش آموزی که از انجام تمرینات بیشتر یا مرور مطالب درسی برای تسلط به مباحث مختلف سر باز می زنند. مطمئنا  بازنده خواهند بود.

  1. ذهن بسته ای دارند

فهم و ادراک ما به سه بخش تقسیم می شود که شامل دانسته ها، مسائلی که می دانیم اطلاعی از آنها نداریم و مسائلی که اطلاعی از آنها نداریم و از این بی اطلاعی نیز غافل هستیم. در صورتی که ذهن بسته ای داشته باشید از درک مسائلی که آگاهی از آنها ندارید عاجز خواهید ماند. به این ترتیب همیشه در جهل و تاریکی به سر می برید. یک فرد بازنده هرگز تلاش نمی کند که آگاهی خود را افزایش دهد، او نمی پذیرد که مسائلی وجود دارد که وی آگاهی لازم از آنها را ندارد. درواقع خود را یک همه چیز دان فرض می کند و برای آگاهی بیشتر هیچ تلاشی انجام نمی دهد.

10 ویژگی افراد بازنده بسیاری از افراد هستند که هیچ تلاشی برای برنده شدن در برنامه ریزی های خود ندارند. هیچ فرقی نمی کند یک دانش آموز باشید ، یک داوطلب کنکور و یا شخصی که قصد دارد کار جدید خود را راه اندازی کند. در هر صورت اگر نمی توانید به اهداف خود برسید و همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، ممکن است شما بازنده باشید. شاید جالب باشد بدانید که افراد بازنده ویژگی های مشترکی دارند. در این مقاله به ده ویژگی افراد بازنده اشاره می کنیم.

  1. خودباوری ندارند

کسانی که احترامی برای خود قائل نیستند مطمئنا به دیگران نیز احترامی نمی گذارند. یک بازنده خود را باور ندارد، او چشمانش را روی توانایی های خود بسته است و تلاشی برای شناخت استعدادها و مهارت های خود نمی کند. چنین شخصی نمی تواند حامی و یاور دیگران باشد و به این ترتیب یک بازنده معمولا روابط اجتماعی و  خانوادگی خوبی ندارد و عموما تنها است.

  1. به دیگران کمک نمی کنند

همه ما به همدلی و یاری کردن دیگران نیاز داریم. یک روز نقش حامی را داریم و روز دیگر نیازمند کمک دیگران می شویم. این تعامل دو طرفه عامل موفقیت انسان ها است که بازنده ها در آن نقشی ندارند. آنها نسبت به مشکلات دیگران بی تفاوت هستند و مشکلات دیگران هیچ احساس مسئولیت یا همدردی را در آنها ایجاد نمی کند. این بی تفاوتی نسبت به دیگران یکی از عمده دلایل بازندگی در همه عرصه های زندگی است.

توصیه مدرسانه

اگر در زندگی خود فرد خودخواه و بی عاطفه ای هستید بدانید که در مسیر باخت قرار دارید. بازنده نبودن به این معنا نیست که چگونه خودتان را کنترل کنید یا چه کارهای بزرگی برای خود انجام خواهید داد. برای این که فرد بازنده ای نباشید باید خصلت های والای انسانی را در خود افزایش دهید. شما باید به دنبال تلاش و کوشش بیشتر باشید. فرد متعهدی باشید و خط قرمزهایی برای خود ایجاد کنید. مطمئنا چنین فردی در انجام هرکاری پیروز است و از شکست ها درس گرفته و خیلی زود می تواند به موفقیت برسد.

اگر می خواهید برای آینده شغلی خود برنامه ریزی دقیق تری داشته باشید می توانید به صفحه آموزش رشد فکری دانش آموزان مراجعه کنید

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

رادیو مدرسانه

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه ما هستیم

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که معتقدند دانش آموز به جای حفظ کردن مطالب درسی باید آن را بفهمد و یاد بگیرد بهتر است بدانید که ما مدرسانه را بر روی همین اصل بنا کرده ایم و حتی افرادی را در این مجموعه استخدام می کنیم که به آموزش مفهومی باور دارند.

خدمات مشتریان

دریاره مدرسانه

با مدرسانه درتماس باشید

تمامی حقوق برای وبسایت مدرسانه سایت تخصصی و آموزش مفهومی ریاضی محفوظ است.