هماهنگی کلاس خصوصی

88904002 - 021

۱۰ فعالیت سرگرم کننده برای دانش آموزان اوتیسمی

اوتیسم یک ناتوانی رشدی است که طیف وسیعی از علائم، ویژگی ها و سطوح شدت را نشان می دهد. اگرچه علائم اوتیسم از نوجوانی به نوجوان دیگر متفاوت است، بیشتر نوجوانان مشکل دار از مشکلات اجتماعی و ارتباطی و رشد حسی نامناسب رنج می برند. بنابراین، باید روحیه نوجوان خود را تقویت کنید و او را به شرکت در چندین فعالیت اجتماعی و خلاق تشویق کنید. در اینجا چند فعالیت لذت بخش و جالب برای نوجوانان مبتلا به اوتیسم آورده شده است تا به رشد و تکامل آنها کمک کند. این تمرینات می تواند به آنها کمک کند تا مهارت های حسی، اجتماعی و شناختی خود را تقویت کنند.

فعالیت های جذاب برای نوجوانان مبتلا به اوتیسم

بچه‌های اوتیسمی مهارت‌های اجتماعی را به سرعت یا آسانی مانند سایر کودکان به دست نمی‌آورند. اما می توانید به آرامی مهارت های فرزندتان را شروع کنید. در اینجا فعالیت های انفرادی برای انجام دادن نوجوانان اوتیسمی آورده شده است.

  1. خواندن کتاب های ساده و جالب

خواندن به تقویت عملکردهای شناختی کمک می کند و مغز را فعال نگه می دارد. با نوجوان خود بنشینید و او را به خواندن کتاب های آموزشی، داستانی و علمی که خواندن و درک آن آسان است تشویق کنید.

  1. گوش دادن به موسیقی

موسیقی درمانی به نوجوان اوتیسم کمک می کند تا نوانایی های زبانی  و گفتاری را به طور موثر توسعه دهد. موسیقی به بهبود زندگی نوجوان کمک می کند، تغییرات مثبتی را در رفتار او ایجاد می کند و می تواند به عنوان یک تکنیک آرامش بخش باشد. همچنین می تواند به آنها کمک کند تا ارتباط متفاوتی را یاد بگیرند.  موسیقی نوجوان را آرام می کند و اضطراب را کاهش می دهد.

  1. پازل

یک پازل در مورد کنار هم قرار دادن بخش های مختلف برای چیزی معنادار است. نوجوانان اوتیستیک از نظر بصری مهارت دارند و از کار روی پازل لذت می برند. اکثر کودکان اوتیستیک دارای تمرکز بیش از حد هستند که می توانند از آن برای حل پازل استفاده کنند . آنها می توانند ساعت ها کنار هم بنشینند و سعی کنند یکی از پازل ها را حل کنند. همچنین از پازل ها برای کمک به کودکان دارای ناتوانی گفتاری استفاده می شود.

  1. بازی های رایانه ای

برخلاف تصور بسیاری از مردم، بازی های رایانه ای همگی بد نیستند.فعالیت ها یا بازی های مبتنی بر فناوری می تواند چیزهای زیادی را به فرزندان شما بیاموزد و به رشد مهارت های آنها کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که نوجوانان اوتیسمی می‌توانند مهارت‌های اجتماعی و مهارت‌های حل مسئله خود را با بازی‌های رایانه‌ای توسعه دهند.  یک بازی رایانه ای متناسب با سطح هوش و مهارت نوجوان خود انتخاب کنید. هر روز نیم ساعت را برای انجام این بازی ها در برنامه آنها قرار دهید. بیشتر نوجوانان اوتیستیک کارهای منظم و روتین را دوست دارند و این نظم روزانه باعث می شود که آنها چیزی داشته باشند که مشتاقانه منتظر آن باشند و داشتن یک برنامه یا روال قابل پیش بینی استرس ، اضطراب و بی قراری را به حداقل می رساند.

  1. رقصیدن

رقص درمانی نوعی درمان است که از رقص و حرکت برای ارتقاء سلامت و تندرستی کلی افراد مبتلا به اوتیسم استفاده می کند. رقصیدن سرگرم کننده است و به نوجوان اوتیستیک شما کمک می کند تا احساس شادی و شادابی کند. رقص همچنین یک فعالیت اجتماعی است که ممکن است برای داشتن روابط عاشقانه موفق در آینده باید در مورد آن بیاموزند.

  1. کمپینگ

نوجوان شما اگر مهارت های اجتماعی کمی داشته باشد و می خواهید با افراد مختلف به خوبی کنار بیاید، کمپینگ ایده خوبی است. کمپینگ با دوستان و غریبه ها می تواند به رشد مهارت های اجتماعی و یادگیری مهارت های جدید زندگی کمک کند.

  1. بازی تنیس

تنیس یک بازی عالی برای تناسب اندام بدن و ذهن است. این بازی به نوجوان شما اجازه می دهد تا از نظر بدنی قوی تر شود و در عین حال به او آموزش می دهد که با سایر بازیکنان رقابت کند.

  1. همکاری در کارهای خانه

نوجوانان اوتیستیک در درک مفاهیمی مانند مسئولیت پذیری و به اشتراک گذاری مشکل دارند. شما می توانید به کودک خود کمک کنید تا ایده ها را به طور عملی درک کند. بهترین راه این است که از آنها بخواهید در کارهای خانه به شما کمک کنند. این کار سبب می شوند که این بچه ها ایفای نقش کنند و مسئولیت پذیرتر شوند.

  1. مسابقه خیره شدن

تماس چشمی یکی از مهمترین جنبه های ارتباط سالم و کارآمد است. اعتماد به نفس را افزایش می دهد و در موقعیت هایی مانند مصاحبه ها و حتی قرار ملاقات ها نقش مهمی ایفا می کند. نوجوانان مبتلا به اوتیسم با نگاه کردن به چشمان دیگران چندان راحت نیستند. شما می توانید با این فعالیت به آنها کمک کنید تا آن را تغییر دهند.

  1. تماشای برنامه تلویزیونی

تحقیقات ثابت می‌کند که بچه‌های اوتیسمی می‌توانند از برنامه‌های تلویزیونی که به خوبی انتخاب شده‌اند بهره‌مند شوند. اولا، تلویزیون می تواند دنیا را به روی فرزند شما باز کند. آنها مهارت های زبانی را یاد می گیرند که به آنها کمک می کند تا با موضوعاتی که می توانند با همسالان خود بحث کنند آشنا شوند. برنامه های تلویزیونی همچنین می تواند به آنها کمک کند تا یاد بگیرند که چگونه در موقعیت های اجتماعی مختلف رفتار کنند. با تماشای برنامه تلویزیونی حواس بینایی و شنوایی تحریک می شود و مهارت های زبانی، مهارت های اجتماعی توسعه می یابد.

جمع بندی

نوجوانان مبتلا به اختلالات اوتیستیم اغلب در برقراری معاشرت با مشکل مواجه هستند و فقدان مهارت های لازم بر اضطراب اجتماعی آنها می افزاید. برای کمک به جوانان اوتیستیک در توسعه مهارت‌های اجتماعی لازم و یافتن هویت خود، معلمان و مراقبان باید آنها را در فعالیت‌های اجتماعی غرق کنند. در این مقاله سعی شد ده راهکاری که فعالیت جالب و سرگرم کننده برای نوجوانان مبتلا به اوتیسم باشد بیان شود.

Visits: 41

مشاور مدرسانه

تو رادیو مدرسانه درباره توسعه فردی و رشد فکری حرف می زنیم

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

تدریس خصوصی ریاضی اول تا دوازدهم

خصوصی منزل و آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آنچه ما هستیم

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که معتقدند دانش آموز به جای حفظ کردن مطالب درسی باید آن را بفهمد و یاد بگیرد بهتر است بدانید که ما مدرسانه را بر روی همین اصل بنا کرده ایم و حتی افرادی را در این مجموعه استخدام می کنیم که به آموزش مفهومی باور دارند.

خدمات مشتریان

دریاره مدرسانه

با مدرسانه درتماس باشید

تمامی حقوق برای وبسایت مدرسانه سایت تخصصی و آموزش مفهومی ریاضی محفوظ است.