هماهنگی کلاس خصوصی

88904002 - 021

۲۱ درس مهم زندگی برای نوجوانان که باید بدانند

نوجوانی دوران تغییرات زیاد است و در این دوران ممکن است نوجوانان در مورد چیزهایی مثل روابط ، آینده و شخصیت خود سردرگم شوند. در نتیجه ، آنها همچنین ممکن است وسوسه شوند که تصمیمات عجولانه بگیرند که می تواند پیامدهای طولانی مدت داشته باشد. از این رو ، در اینجا چند درس زندگی برای نوجوانان آورده ایم که ممکن است برای بهتر شدن دیدگاه نوجوانان به زندگی و آینده مفید باشد.

درس های زندگی به نوجوانان کمک می کند تا در مراحل دشوار زندگی که همه چیز بر وقف مراد آنها نیست ، موفق عمل کنند. در این قسمت از سایت مدرسانه درباره ۲۱ درس مهم زندگی صحبت خواهیم کرد که نجوانان می توانند با استفاده از آنها ، با درک بهتری با دنیای واقعی رو به رو شوند

  1. رفتار سالم را در اولویت قرار دهید

“زندگی در لحظه” تنها زمانی شعار و هدف خوبی به نظر می رسد که خطر خراب کردن فردا را هم در نظر بگیرید. بنابراین ، وقتی در لحظه زندگی کن را خیلی تکرار می کنید و سعی در انجام آن دارید ، به این موضوع توجه کنید که بعضی امروز را بچسب و فردا را رها کن ها ممکن است تاثیر ۱۰۰ درصدی روی آینده شما داشته باشند بنابراین قبل از هر تصمیمی بیشتر یه این فکر کنید که پیامدهای تصمیمات شما ، چقدر روی زندگی طولانی مدت شما تاثیر می گذارد.

  1. روی خودتان حساب کنید

انتظار اینکه مردم در هر تصمیمی که می گیریم همراه ما باشند و از ما حمایت کنند عملی نیست. بنابراین ، یاد بگیرید که روی خودتان حساب کنید و خودتان به خودتان انگیزه دهید و کاری که می دانید درست است را انجام دهید.باید یاد بگیرید به خودتان باور داشته باشید و انتظار همراهی و تشویق همه را به کمترین مقدار ممکن برسانید و برای کسب نتایج بهتر از کلاس های طراحی مسیر شغلی استفاده کنید.

  1. سردرگمی در نوجوانی طبیعی است

بسیاری از نوجوانان وقتی درباره آینده شان فکر می کنند احساس سردرگمی دارند زیرا نمی دانند می خواهند چه شغلی داشته باشند و یا چه هدفی را دنبال کنند.

این اضطراب و ترس ممکن است آنها را به تصمیم گیری عجولانه سوق دهد و باعث شود به راه های میانبر و سریع روی بیاورند و یا تحت تاثیر جو قرار بگیرند که معمولا” این روش ها نتایج مثبتی ندارند.

نوجوان در مواقع سردرگمی باید یاد بگیرند که بین خواسته ها و نیازهای خود تفاوت قائل شوند و دانش خود را در زمینه های غیر درسی مثل سواد مالی ، حل مسئله ، تفکر انتقادی و … افزایش دهند و یا در این زمینه های مثل شرکت در کلاس های مشاوره و توسعه فردی آموزش ببینند.

  1. تصمیماتی بگیرید که به نفع شما هستند

فشار همسالان یک مسئله رایج در سنین نوجوانی است که باعث می شود نوجوانان کارهایی را انجام دهند که همسالانشان آن را تایید می کنند. با این حال ، شما نوجوانان عزیز باید بدانید که داشتن مهارت های تصمیم گیری خوب برای شکل دادن به آینده ای بهتر مهم است و این تایید همسالان یک مرحله موقتی است و این تصمیمات شماست که سرنوشتتان را تعیین می کند پس مراقب باشید که تصمیماتتان تحت تاثیر نظر دوستانتان نباشد.

  1. به اصول خود پایبند باشید

اصول شخصیت را می سازد. رها کردن اصول باعث می شود که نوجوانان مسیر و ارزش های خود را گم کنند و وارد مسیر های پر خطر شوند. بنابراین لازم است که نوجوان ها ارزش های خود و خانواده شان را فراموش نکنند و به آن پایبند باشند.

  1. منحصر به فرد بودن خوب است

هر فردی خاص و متفاوت است. همه ما توانایی منحصر به فردی در زمینه های مختلف داریم و قرار نیست همه وارد راه هایی شویم که دیگران انتظار دارند و یا آن را راه معقول و منطقی می دانند از این رو ، باید یاد بگیرید که مقایسه کردن با همسالانتان روشی سالم برای قضاوت کردن خودتان نیست. شما باید این اعتماد به نفس را داشته باشید که خودتان باشید.

  1. کسب احترام

احترام را نمی توان از دیگران درخواست کرد ، احترام را تنها با کردار نیک ، مهربانی ، کمک به دیگران و صداقت به دست می آید. شما باید از رفتار افراد مورد احترام یاد بگیرید و به دنبال کسب اعتبار بین دیگران باشید.

  1. احترام بگذارید

شما نوجوان عزیز باید بدانید که برای کسب احترام ، باید به دیگران احترام بگذارید. نشان دادن احترام به معنی چاپلوسی نیست ، بلکه به این معناست که با او به گونه‌ای رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود.

  1. جدایی ها طبیعی است

آدم ها با پیشروی در زندگی و رد شدن از دوران های مختلف و گاهی به خاطر شرایط زندگی ، بعضی از دوستان خود را از دست می دهند. اما برای نوجوانان ، این جدایی ها خیلی سخت تر است که بپذیرند باید از دوستی جدا شوند که خیلی دوستش دارند. بچه ها بر این باورند که دوستی هایی که برقرار می کنند برای همیشه باقی می ماند.

از این رو وقتی از دوستی جدا می شوند ، پذیرش آن دشوار است.

بهتر است بدانید در آینده فرصت های متعددی برای پیدا کردن دوستان جدید وجود خواهد داشت.

  1. شکرگزار باشید

شکرگزار و قدردان داشته هایتان بودن به جای ناراحتی از چیزهایی که ندارید کیفیت بهتری به زندگی تان می دهد. شما نوجوانان عزیز باید بیاموزید که همه چیز و همه کس را نمی توان در یک مقیاس اندازه گرفت و هر فردی در موقعیت های متفاوتی زندگی می کند. در نتیجه ، قدردان شرایط و داشته های خود بودن ، رویکرد و نگرش درست به زندگی است.

  1. مسئولیت پذیر باشید

مسئولیت پذیری شما را در موقعیت هایی قرار می دهد که افراد غیر مسئول خواب آن را هم نمی بینند به همین دلیل بهتر است شما از همین سن مسئولیت پذیری را فرا بگیرید و برای انجام این کار بهتر است از مسئولیت های خانگی شروع کنید.

مسئولیت های مثل امور مالی خانواده ، نحوه خرج کردن ، پس انداز و غیره

به چگونگی تلاش والدین تان برای تامین نیازهای زندگی توجه کنید به مسئولیت هایی که بر عهده دارند نگاه کنید و یاد بگیرید.

در هر صورت روزی شما هم باید این مسئولیت ها را به عهده بگیرید و بهتر است از همین الان با این واقعیت رو به رو شوید

  1. متواضع باشید

گرچه غرور در دوران نوجوانی بسیار شایع است اما بهتر است تواضع را از همین سنین وارد اخلاق خود کنید تا از سر غرور دوستی ها و ارتباطاتی که می تواند برای شما در آینده بسیار مفید باشد را به راحتی از دست ندهید.

با دوستان خود همدل باشید و سعی کنید یک حمایت کننده باشید تا یک مسخره کننده

  1. در عذرخواهی تردید نکنید

خیلی ها این طور تربیت شده اند که تصور می کنند با عذرخواهی کوچک می شوند اما فردی که عذرخواهی می کند و اشتباهات خود را می پذیرد ، بیشتر یاد می گیرد و پیشرفت می کند. شما از همین سنین باید یاد بگیرید که لجبازی فقط یادگیری تان را محدود می کند. برای رشد ، باید اشتباهات خود را بپذیرید و بر آنها غلبه کنید.

فراموش نکنید که همه اشتباه می کنند و کسی که هیچ اشتباهی نمی کند در اصل هیچ کاری هم انجام نداده است.

  1. مشاهده کنید و از اشتباهات درس بگیرید

با مشاهده اشتباهات دیگران و درس گرفتن از آنها می توان چیزهای زیادی به دست آورد. تجربه بزرگترین معلم زندگی است. یکح ضرب المثل قدیمی در این باره وجود دارد که می گوید انسان های عاقل از تجربیات خودشان درس می گیرند و انسان های باهوش از تجربیات دیگران

  1. با اعتماد به نفس باشید

اعتماد به نفس کلید یک شخصیت قوی است و تأثیر زیادی بر روحیه شما دارد. یک نوجوان با اعتماد به نفس می تواند با سرعت بهتری نسبت به نوجوانی که هنوز جرات رویارویی با جامعه مخالف خود را ندارد رشد کند. بنابراین ، سعی کنید از دایره دوستان خود خارج شوید و نظرات مخالف را هم گوش بدید و توانایی های خود را در سایر زمینه هایی که حتی به آنها علاقه ندارید کشف کنید. مهارت های جدیدی را بیاموزید تا اعتماد به نفس بیشتری کسب کنید .

  1. تجربه و عمل کنید

آموزش های تئوری مثل ویدیوهای آموزشی ، کتاب ها ، پادکست ها و مشاوره ها تا حدی می توانند به فرد کمک کند. تجربه و تحلیل اطلاعاتی که خودتان به دست می آورید می تواند فرصت های خوبی را پیش روی شما قرار دهد.

تجربه می تواند با بودن در اجتماع توسعه یابد و فرصت های جدیدی را برای شما به وجود آورد.

  1. راه میانبری وجود ندارد

اگر نگاهی به شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام بیندازید می بینید تعداد زیادی مشاور مثل مشاور تحصیلی یا مشاور توسعه فردی و کسب و کار وجود دارند که مدعی هستند با انجام چند کار ساده شما می توانید بسیار متمایز تر از دیگران باشید و شما را تشویق می کنند که باور کنید دستیابی به هرچیزی بسیار ساده است و فقط نیاز به دانستن چند تکنیک دارد اما شما باید یاد بگیرید که هیچ راه میانبری برای موفقیت در زندگی وجود ندارد و به درست آوردن هر چیزی هزینه دارد.

  1. اخلاق و کار اخلاقی را تمرین کنید

داشتن اصول و اخلاقیات و تلاش در جهت به کاربردن آن برای رسیدن به اهداف باید در اولویت زندگی تان باشد حتی اگر استفاده از راه های غیر اخلاقیو ناعادلانه به شما کمک کند در مدت زمان کوتاه تری به اهداف خود برسید. اخلاق کاری یا اخلاقیات آرامش بیشتری را در زندگی به شما خواهد داد.

  1. تسلیم نشوید

شکست ها بخشی از زندگی هستند ، اما ممکن است سختی ها و ناراحتی های بعد از شکست باعث شوند از تلاش دست بکشیم و اهداف خود را فراموش کنیم.

به جای کلمه شکست بیایید این طور فکر کنیم که اگر به راه خود ادامه ندهیم و دنبال رویاهای خود نرویم چه کنیم؟

از همین حالا سماجت و سختکوشی را بیاموزید و راه تان را در شرایط های سخت هم ادامه دهید و انگیزه داشته باشید.

  1. کمی بلندتر بخندید و کمی بیشتر عشق بورزید

نوجوانی یکی از مراحل پرچالش برای شما و اطرافیانتان است بهتر است یادبگیرید بیشتر بخندید ، به خانواده و دوستان صمیمی خود بیشتر عشق بورزید و وقت بیشتری را با آنها بگذرانید

  1. شنونده خوبی باشید تا بهتر بفهمید

یکی از هنرهایی که پادکست گوش دادن می تواند به ما بی آموزد ، هنر کوش دادن است. نوجوان ها معمولا” به دلایل مختلفی مثل ابراز وجود و عدم اعتماد به نفس ممکن است تحمل کمی در گوش دادن داشته باشند اما تبدیل شدن به یک شنونده خوب ، باعث می شود ما تصمیمات بهتری بگیریم و حداقل به دلیل عجله وارد راه های اشتباهی نشویم.

Visits: 88

مشاور مدرسانه

تو رادیو مدرسانه درباره توسعه فردی و رشد فکری حرف می زنیم

تماس با کارشناس آموزش

88904002 – 021

پیام از طریق واتساپ یا تلگرام

09198921049

تدریس خصوصی ریاضی اول تا دوازدهم

خصوصی منزل و آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آنچه ما هستیم

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که معتقدند دانش آموز به جای حفظ کردن مطالب درسی باید آن را بفهمد و یاد بگیرد بهتر است بدانید که ما مدرسانه را بر روی همین اصل بنا کرده ایم و حتی افرادی را در این مجموعه استخدام می کنیم که به آموزش مفهومی باور دارند.

خدمات مشتریان

دریاره مدرسانه

با مدرسانه درتماس باشید

تمامی حقوق برای وبسایت مدرسانه سایت تخصصی و آموزش مفهومی ریاضی محفوظ است.